Akustik loft

Akustik loft som en elegant og effektiv løsning

Vi producerer akustik loft til både private hjem, kontoret, offentlige institutioner og industrivirksomheder.

Vi har forskellige løsninger, alt efter hvad vores kunder har behov for. Vi har både skillevægge, akustik loft, vægabsorbenter og akuprint. Inden for hvert produktområde har vi forskellige løsninger, så vi i samråd med kunden finder den optimale løsning.

Kunden ønsker måske nogle flotte elegante rammer, der foruden at reducere støj også skal have en æstetisk rolle i omgivelserne. Her er vores spændende akuprint en god løsning, det er billeder på væggen, der suger lyden til sig, imens de tager sig smukt ud. Vores kunder vælger selv, hvilket motiv, de ønsker, og det kan både være print af et maleri, fotografi eller en reklame. Ønsker vores kunder derimod en enkelt løsning, er vores akustik loft det rette valg. Et akustik loft kan laves elegant, så det passer perfekt til rammerne, og vi har tre forskellige former for akustik loft, som vores kunder kan vælge imellem.

Uanset om det er akuprint, akustik loft eller skillevæg, vores kunder er interesseret i, så benytter vi altid den nyeste teknologi, så vores løsninger reducerer støjen mest muligt. Herudover er de fleste af vores produkter både brandsikre og allergitestet, og det giver både et sundere arbejdsmiljø og tryghed.

Vil du vide mere om et akustik loft, akuprint eller noget helt tredje?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad et akustik loft, eller et af vores andre produkter, kan gøre for dig. Her på hjemmesiden finder du mere information om vores produkter, og hvordan de hver især fungerer, og tager sig ud i omgivelserne.

Vi ser frem til at vejlede dig om vores støjreducerende løsninger.

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her