Akustik

Akustik billeder – en nem og langtidsholdbar løsning på støjproblemer. Dekorative og nemme at rengøre

 

AKUFORM er specialiseret i akustik billeder

Effektiv reducering af akustik problemer, I døjer med, hvad enten det er på kontoret, offentlige institutioner, industrielle miljøer eller i det private hjem. Vi lægger altid vægt på at løse opgaven ud fra kundens ønsker og behov.

AKUFORM kombinerer med elegance kunst og lyddæmpning ved at overføre digitale billeder til lydabsorberende plader – såkaldt akustik billeder – med en ny revolutionerende teknik. God og behagelig akustik nedsætter irritation og stress, for når lyd bliver til støj bliver mennesker både irriterede og stressede. Det gør sig gældende i skoler, på kontorer, hospitaler og produktionsvirksomheder – i det hele taget overalt, hvor mundtlig kommunikation er vigtig, og hvor man ikke kan lukke støjen ude med et høreværn. En lang række videnskabelige undersøgelser har til fulde dokumenteret, hvorledes vi bliver negativt påvirkede af dårlig akustik.

 

Problemet kan langt de fleste steder løses med flotte og dekorative akustik billeder uden at det ligefrem vælter budgettet

Kontakt os og lad os vise jer, hvordan det kan lade sig gøre nemt og bekvemt. Vi har en kvalitets løsning på støjproblemer og dårlig akustik – og hos os koster kvalitet ikke en formue.

 

Akustik billeder i markedets bedste kvalitet. Kom til os med jeres akustikproblemer

Er akustik billeder lige så effektive som akustiklofter, spørger mange ofte?

Den klassiske løsning på akustik problemer er at montere nye lofter med lyddæmpning, hvilket i sig selv er en fin løsning. Det er dog mere effektivt at dæmpe lyden med en vægmonteret løsning, idet hovedparten af lyde rammer vægge i højere grad end loft og gulv, og det er tillige ofte mellem væggene at de stående lydbølger dannes. Der er ofte en besparelse på 35-50 % ved at løse akustikproblemerne med lyddæmpende billeder frem for nye lofter.

Behovet for lyddæmpende løsninger er de senere år blevet mere efterspurgt i takt med at arbejdsmiljøerne i stigende grad bliver mere åbne. Er der er en dårlig akustik, kan det have stor indflydelse på arbejdsmiljøet. Det kan blive svært at koncentrere sig om arbejdsopgaven og få udført den optimalt.

 

Akustik behøver ikke være et vedvarende problem

Hos AKUFORM tilbyder vi vores kunder en række løsninger, der både elegant og æstetisk fjerner den dårlige akustik og på samme tid danner flotte rammer i rummet. Vi har mange forskellige muligheder, både skillevægge, loftprodukter, vægabsorbenter og akuprint. Akuprint er akustikbilleder, hvor du selv vælger maleri, grafik, fotos eller reklame. Vores akuprint fjerner den dårlige akustik og får på samme tid en smuk udsmykning til kontorlandskabet eller væggen derhjemme.

 

Problemer med dårlig akustik?

Når du har problemer med dårlig akustik, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig. På hjemmesiden finder du desuden mere information om vores forskellige lyddæmpende produkter, og du kan se tidligere projekter, som vi har leveret løsninger til.

Vi glæder os til at hjælpe dig – Velkommen til AKUFORM

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her