Akustikloft

Akustikloft fra AKUFORM sikrer en optimal støjreduktion

Akustikproblemer kan ofte have en indvirkning på arbejdsmiljøet, og så er et akustikloft en god løsning

AKUFORM er specialiserede i arkustikloft og lydreducerende løsninger, der elegant tilpasses både behov og omgivelser. Vi har flere forskellige løsninger som fx akustikloft, skillevægge, vægabsorbenter og akuprints.

Vores løsninger er fleksible. Ønsker du fx et akustikloft, kan en af vores løsninger være AKUFRAME Classic, der er designet til at reducere støjen i rum, hvor det ikke kan lade sig gøre at installere væg til væg akustiklofter. Hvert modul i denne form for akustikloft nedhænges i en speciel vejre eller den klipses direkte på loftet med et elegant monteringssystem. Herved kan kunden selv vælge afstanden mellem modulerne, som også kan opsættes, så de passer ind i det eksisterende rum, hvor der måske hænger lamper eller udsugningssystemer.

Akustikloft løsninger til kontoret, private hjem, offentlige institutioner og industrielle virksomheder. Ligesom alle løsninger er lavet med øje for den nyeste teknologi med sigte på den mest optimale støjreduktion. Vores produkter er også både brandsikre og allergivenlige, det er en fordel for et både godt og sikkert arbejdsmiljø.

Vil du vide mere om et akustikloft?

Så er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne og giver et bud på, hvordan et akustikloft kan være løsningen på dine støjproblemer. Her på hjemmesiden kan du læse yderligere om vores akustikloft og de løsninger, vi ellers tilbyder.

Velkommen hos AKUFORM – vi ser frem til at hjælpe dig

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her