Akustiklofter

Akustiklofter fra AKUFORM til det gode arbejdsmiljø

Akustiklofter når design tendenser som “åbne kontormiljøer” har taget overhånd, kan akustiklofter bevare det gode arbejdsmiljø

I åbne kontormiljøer kan det ofte være et problem med akustikken, sådanne akustikproblemer afhjælpes med akustiklofter, der effektivt reducerer unødig støj.

AKUFORM er specialister i akustikprodukter og med 20 års erfaring, er design, effektivitet og den nyeste teknologi en selvfølge. Akustiklofter fra AKUFORM er udviklet af danske designere og arkitekter. De er allergivenlige og brandsikre, og vi har forskellige løsninger, der kan tilpasses alt efter kundes behov og ønsker.

Vi installerer både akustiklofter i private hjem, kontorer, offentlige institutioner og industrivirksomheder. Foruden akustiklofter har vi også andre løsninger. Vi har både skillevægge og akuprints, hvis der er behov for en løsning, der både reducerer støj og skaber æstetiske rammer. Uanset hvilken løsning vores kunde er interesseret i, så er vores produkter altid produceret efter de nyeste tendenser og den nyeste teknologi, så de både effektivt og æstetisk passer ind i tiden.

Skal akustiklofter reducere støjen?

Vil du vide mere om, hvordan akustiklofter kan afhjælpe støjproblemer hos jer, er du velkommen til at kontakte AKUFORM. På hjemmesiden finder du mere information om de forskellige akustiklofter, vi tilbyder, ligesom du kan læse mere om de andre støjreducerende løsninger, vi har.

Vi ser frem til at vejlede dig omkring akustiklofter – på gensyn hos AKUFORM!

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her