Akustikplader

Akustikplader den effektive reducering af støjproblemer

Hos AKUFORM har vi mange forskellige spændende akustikplader, når støjproblemet skal reduceres

Akustikplader hjælper både private, kontorer, offentlige institutioner og industrielle virksomheder med at reducere støj.

Det kan ofte være svært at koncentrere sig om opgaven, hvis der er meget støj på fx kontoret, og det kan føre til stress og dårlig kommunikation. Med akustikplader fra AKUFORM kan støjgenerne effektivt reduceres.

Vi har mange forskellige akustikprodukter både skillevægge og akustikplader. Vores akustikplader fås bl.a. som en slagfast akustisk opslagstavle, der ophænges og fungerer som vægabsorbent – en både effektiv og brugbar løsning.

Vi har også akustikplader, som der er mulighed at få billeder på, Akuprints. Her bestemmer kunden, hvilket motiv der skal på. Det kan både være et smukt maleri, spændende reklame eller iøjnefaldende fotografi. Man får derved et akustikprodukt, som bliver en del af indretningen af lokalet.

Vores akustikprodukter er udviklet af danske arkitekter og designere og altid ud fra den nyeste teknologi. Vores kunder kan derfor altid forvente et kvalitetsprodukt, der effektivt afhjælper støjgener og på samme tid er indbydende og elegant i designet.

Akustikplader til en effektiv støjreducering

Vil du høre mere om akustikplader og en løsning, som kan være relevant for dig, er du velkommen til at kontakte AKUFORM. Her på hjemmesiden finder du mere information om vores akustikplader, og de forskellige akustikprodukter, vi tilbyder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en løsning!

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her