LYDABSORBERENDE BILLEDER

Skab god akustik med lydabsorberende billeder

AKUPRINT lydabsorberende billeder trykkes på en lydabsorberende plade, som reducerer samtalestøj, og er med til at skabe god akustik på jeres arbejdsplads.

Hos AKUFORM tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige designs. Vi tilbyder klassisk kunst, abstrakte billeder, natur og landskab, byer og mange flere. Vælg et motiv fra vores billedegalleri eller lad jer inspirere til at udvælge et motiv blandt jeres egne foto.

Vi opdaterer løbende vores billedegalleri, og har mere end 500 forskellige motiver til vores lydabsorberende plader.

 

Design jeres egne lydabsorberende billeder

Udover vores store udvalg af lydabsorberende billeder, tilbyder vi hos AKUFORM også at I kan designe jeres egne billeder. Der er altså mulighed for at sætte jeres personlige præg på billederne ved at vælge jeres eget reklametryk eller fotos I selv har taget.

I kan få jeres eget design trykt på de lydabsorberende plader, så de passer ind på jeres kontor. AKUFORM trykker direkte på akustikpladen, hvilket giver den bedste lydabsorption og de klareste motiver.

 

Hvordan ser de lydabsorberende plader / billeder ud?

AKUPRINT casebilleder viser hvordan billederne vil se ud forskellige steder omend det er på kontoret, i køkkenet, kantinen, eller i stuen. Vi leverer de lydabsorberende plader i forskellige størrelser og formater.

Vi forener det praktiske med det smukke. Kunst med støjdæmpning i form af vores unikke lydabsorberende billeder, som vi nu kan tilbyde i mere end 500 motiver i flere formater og størrelser.

Mange bygninger benytter sig af glas, klinker og trægulve, hvilket alle er materialer, der kan være en udfordring i henhold akustikken. Her er lyddæmpende billeder er et godt valg, da det en økonomisk løsninger, der kan passe ind i de nuværende rammer.

Hos AKUFORM er vi eksperter i akustik og lyddæmpning. Kontakt os i dag, for at høre om hvilken løsning vi kan tilbyde jer.

 

             

 

Læs også om:

Lofts akustik

Væg absorbenter

Skærmvægge

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her