Skillevægge til kontor

Vi producerer skillevægge til bl.a kontor og kontormiljøer, der er udviklet af danske designere og arkitekter. Det betyder effektiv lydreducering kombineret med et smukt elegant design. Vi har flere forskellige løsninger, der på hver sin måde reducerer lyd og passer til den enkelte kundes behov. Det kan være den simple løsning som skillevægge eller vores spændende akuprints, der bliver en del af indretningen.

Desuden har vi også flere løsninger af skillevægge. Vi tilbyder AKUWALL 80, den effektive fritstående skillevæg, der er optimal i de åbne kontorlandskaber. Herudover har vi AKUWALL 40 skillevægge, der er fleksible og rummer masser af kombinationsmuligheder. Ønsker man en bordmonteret skærmløsning, har vi AKUDESK, der effektivt følger hæve/sænkebordet – en god løsning, hvor godt design og god lokal akustik går hånd i hånd.

Vores produkter er udarbejdet med den nyeste teknologi i fokus, og med 20 års erfaring kan vi stå inde for vores skillevægge samtidig med, at vores kunder altid kan forvente højkvalitet i produktet såvel som servicen.

Lad AKUFORM vejlede dig i skillevægge til dit kontor

AKUFORM er klar med vejledning, hvis du er interesseret i at høre mere, eller investere i skillevægge til kontoret. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige skillevægge, og er du i tvivl om en af vores løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Invester i skillevægge til kontoret – så investerer du også i et godt arbejdsmiljø!

Vi ser frem til at høre fra dig

Comments are closed.