KONTOR SKILLEVÆGGE

Skillevæg til kontor

Hos AKUFORM producerer vi skillevægge til kontor og kontormiljøer. Vores kontor skillevægge udviklet af danske designere og arkitekter. Vi har derfor kombineret effektiv lydreducering med et elegant design.

Hos AKUFORM ved vi at de fysiske rammer på et kontor er vigtige for at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder flere forskellige former for kontor skillevægge med fokus på at skabe god akustik på ethvert kontor.

Med mere end 20 års erfaring inden for feltet, kan vi give dig den rette vejledning til hvordan I skaber optimale akustiske rammer. Alle vores løsninger er produceret i Danmark, hvilket sikrer jer

 

Stort udvalg af kontor skillevægge

Vi tilbyder AKUWALL 80, den effektive fritstående skillevæg til kontor, med henblik på at skabe opdeling i åbne kontorlandskaber.

Herudover har vi AKUWALL 40 skillevægge, der er fleksible og rummer masser af kombinationsmuligheder.

Ønsker man en bordmonteret skærmløsning, har vi AKUDESK. Denne type skillevæg er designet til at passe alle typer af skriveborde også hæve/sænkebordet.

Vi tilbyder alle vores løsninger i både standard størrelser og i special mål. Skillevæggene findes også i flere farver og er udført i akustikmateriale, som kan klassificeres som brandklasse A, hvilket betyder, at vi har taget højde for jeres sikkerhed.

Kontakt os ang. skillevæg til kontor

Kontakt os hvis I er i tvivl om hvilken af vores løsninger, der ville opfylde jeres ønsker og behov bedst muligt. Vi tager altid loft, gulv og øvrige elementer i betragtning i vores vurdering i forhold til hvilken løsning, der passer bedst til jer.

Læs også om:

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her