Skillevægge til kontor

Vi producerer skillevægge til bl.a. kontor og kontormiljøer, der er udviklet af danske designere og arkitekter. Det betyder effektiv lydreducering kombineret med et smukt og elegant design. Vi har flere forskellige løsninger, der på hver sin måde reducerer lyd og passer til den enkelte kundes behov. Det kan være den simple løsning som skillevægge eller vores spændende akuprints, der bliver en del af indretningen.

Desuden har vi også flere løsninger af skillevægge. Vi tilbyder AKUWALL 80, den effektive fritstående skillevæg, der er optimal i de åbne kontorlandskaber. Herudover har vi AKUWALL 40 skillevægge, der er fleksible og rummer masser af kombinationsmuligheder. Ønsker man en bordmonteret skærmløsning, har vi AKUDESK, der effektivt følger hæve/sænkebordet – en god løsning, hvor godt design og god lokal akustik går hånd i hånd.

 

Kontor skillevægge af bedste kvalitet

Vores produkter af kontor skillevægge er udarbejdet med den nyeste teknologi i fokus. Vi har mere end 20 års solid og kompetent erfaring, og derfor kan vi altid, med vores garanti, stå inde for vores kontor skillevægge, som lever op til høje standarder

Vores to grundsten (og kerneværdier) er kompromisløs kvalitet kombineret med den bedste service. Det ved vi netop er den rette kombination, for at vores kunder altid kan forvente tryghed og tillid til vores højkvalitet i produktet såvel som servicen.

 

En skillevæg til dit kontor kræver den rette vejledning

Lad AKUFORM vejlede dig til den bedste skillevæg til dit kontor

AKUFORM er klar med vejledning, hvis du er interesseret i at høre mere, eller investere i skillevægge til kontoret. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige skillevægge, skærmvægge, lydabsorberende billeder eller andet til kontoret.

 

Vores vision af rådgivning er simpel

Her hos AKUFROM er vi i den overbevisning, at hvis man investerer i kontor skillevægge – så investerer man også i et endnu bedre arbejdsmiljø for medarbejderne. Derfor skal man ikke gå på kompromis med kvalitet frem for kvantitet!

Er du i tvivl omkring nogle af vores løsninger, er du altid mere end velkommen, til at kontakte os, og få en
uforpligtende samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her