Lydabsorberende skærmvægge

Skab bedre akustik med lyddæmpende skærmvægge

Lydabsorberende skærmvægge er en god måde at forbedre akustikken på jeres kontor. Akustikken og støjniveauet har ofte stor indvirkning på medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljøet.

Hos AKUFORM tilbyder vi flere varianter af lyddæmpnede skærmvægge, både store og mindre vægge. Vores lydabsorberende vægge kan være oplagte til at opdele store eller mindre kontorer. Det er fleksibleløsninger, og man kan omrokerer løbende efter behov.

 

Udvaglet af lydabsorberende skærmvægge

I vores sortiment tilbyder vi, blandt andre, AKUWALL 80, hvilket er den fritstående skærmvæg, med henlbik på at skabe opdeling i åbne kontorlandskaber. Denne type væg er god til at opdele kontorer i sektioner.

Herudover har vi AKUWALL 40 skærmvægge, der er fleksible og rummer masser af kombinationsmuligheder. Denne lyddæmpende skærmvæg er god til at regulerer støjen nær det enkelte arbejdsplads.

Ønsker man en bordmonteret skærmløsning, har vi AKUDESK. Denne type skærmvæg er designet til at passe alle typer af skriveborde også hæve/sænkebordet. Den er god hvis man stadig ønsker at kunne kommunikere med sine kollegaer.

Vi tilbyder alle vores løsninger i både standard størrelser og i specialmål. Der er altså et hav af muligheder for skabe den arbejdsplads i ønsker. Der er mulighed for at opdele kontoret til mindre kontorer, eller for forbedre akustikken uden at afskærme fuldstændig. Mulighederne er mange, og vi vejleder jer gerne til vælge den rigtige løsning for jer.

 

Kontakt os ang. lyddæmpende skærmvægge

Kontakt os hvis I er i tvivl om hvilken af vores løsninger, der ville opfylde jeres ønsker og behov bedst muligt. Vi tager altid loft, gulv og øvrige elemter i betagtning i vores vurdering i forhold til hvilken løsning, der ville passe bedst til jer.

Læs også om:

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her