Lydabsorberende skærmvægge

Lydabsorberende skærmvægge til når I har problemer med støjniveauet og akustikken på kontoret eller andre steder i virksomheden, så kontakt AKUFORM . Vi byder på de anerkendte AKUWALL systemer til akustikregulering på arbejdspladsen, henholdsvis AKUWALL 40 som regulerer støjen tæt på den enkelte arbejdsplads samt AKUWALL 80, som er den store skærmvæg designet til anvendelse i kontorlandskaber, hvor man ønsker at opdele kontorlandskabet i sektioner. Fremragende støjdæmpnings egenskaber med en støjdæmpningskerne på 80 mm og udført i aluminium og rustfrit stål.

AKUWALL 80 er markedets mest effektive skærmvæg. AKUDESK er den bordmonterede skærmvæg, som følger dit hæve/sænkebord. Denne skærmvæg er udført i eloxeret aluminium og kan frit sættes i højden mellem 5 og 60 cm over bordet.
AKUFORM  producerer akustikprodukter, der reducerer støjproblemer i private hjem, kontorer, offentlige institutioner samt i industrielle miljøer, og vi anvender den seneste og nyeste teknologi til at begrænse støjen til et minimum.

 

Lydabsorberende skærmvægge der reducerer jeres støjgener

Igennem 20 år har vi arbejdet med lydabsorberende skærmvægge og akustikprodukter og lægger en ære i at kunne tilbyde de bedste produkter til vores kunder. Vi har både skærmvægge, akustikplader og loftsprodukter, og inden for hver produktkategori tilbyder vi flere varianter, så der er en, der matcher kundens behov.

Vi kan både levere den diskrete løsning som fx elegante loftsplader, der fleksibelt kan opsættes og den kreative løsning, hvor akuprints med flotte motiver efter eget valg pryder omgivelserne, imens de effektivt absorberer lyden.

 

Se den unikke AKUWALL skærmvæg med den enestående akustikdæmpning. Ring til AKUFORM

Vores skærmvægge fås også i forskellige varianter. Vi har de store skærmvægge, der er elegant kan adskille det åbne kontormiljø og de mindre bordmonterede løsninger.  På vores hjemmeside finder du flere detaljer om vores skærmvægge og de andre lydabsorberende produkter, vi tilbyder.

Uanset hvilken skærmvæg du har behov for, så garanterer vi en høj kvalitet. Vores produkter er udviklet af danske designere og arkitekter med det formål at udarbejde et smukt design, hvor der stadig er fokus på effektiv lydabsorbering. Herudover er vores produkter også både brandsikre og allergivenlige.

 

Interesseret i lydabsorberende skærmvægge?

Er du interesseret i skærmvægge, er du velkommen til at kontakte AKUFORM og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. På hjemmesiden kan du ligeledes finde mere information om vores produkter og downloade vores forskellige brochurer.

De benyttede materialer er akustisk effektive og kombinerer optimalt støjdæmpende produkter med smukt design, som problemfrit kan indpasses i så godt som alle miljøer.

 

Vælg en effektiv skærmvæg fra AKUFORM, så kan man høre, hvad man selv tænker

En skærmvæg fra AKUFORM  er ligesom vores øvrige produkter udviklet og designet i Danmark. Vi har arbejdet med design og udvikling af akustiske produkter igennem de sidste mange år, og vi kan i dag tilbyde nogle af markedets mest effektive lydabsorberende produkter – og samtidigt også nogle af de mest innovative og elegant designede produkter.

Kontakt os, når du skal have skærmvægge – vi garanterer kvalitet, effektivitet og ikke mindst flot design.

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her