LYDDÆMPENDE BILLEDER

AKUFORM er specialister i at skabe god akustik via bl.a. lyddæmpende billeder. God akustik kan hjælpe jer med at forbedre det fysiske arbejdsmiljø. Samtalestøj er et forstyrrende element på mange arbejdspladser, og der er flere forskellige løsninger på problemet. Hos AKUFORM kan vi, blandt andet, anbefale lyddæmpende billeder.

Vi benytter den nyeste UV-print teknologi, når vi producerer dekorativ vægudsmykning med lyddæmpende effekt. Hos AKUFORM printer vi direkte på støjdæmpende plader i forskellige størrelser og formater. Du kan se vores store udvalg af billeder og motiver i vores billedgalleri.

Se også vores AKUPRINT casebilleder og få inspiration til steder, hvor de lyddæmpende billeder ville passer godt ind. Her viser vi hvordan billederne ville se ud i flere forskellige rum. Vi rådgiver gerne til den bedste placering af billederne, med henblik på at opnå optimal effekt.

Design jeres egne lyddæmpende billeder

I har også mulighed for at sætte jeres eget præg på de lyddæmpende billeder, ved at sende os de motiver eller billeder som I ønsker skal trykkes på de lyddæmpende plader. Det kan være reklametryk, logo, kampagnebilleder eller noget andet, som I synes passer godt ind på jeres arbejdsplads.

Derudover er vores billeder høj kvalitet, som giver jer optimal effekt samt et holdbart print, der ikke falmer, og som kan tørres over med en fugtig klud.

Kontakt os hvis I overvejer lyddæmpende billeder

De vigtigste faktorer for os, når vi skal designe en løsning, er størrelsen på lokalet, materialerne der er anvendt til gulve, lofter og vægge, samt mængden af interiør i lokalet.

Vi kan vejlede jer i forhold til hvor mange billeder, og i hvilke størrelser, vi vil anbefale, for at I opnår en forbedring af støjniveauet og akustikken.

Kontakt os i dag på: 70 28 10 88, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning.

Læs også om:

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her