Lyddæmpende billeder

AKUFORM gør brug af den nyeste UV-print teknologi, når vi producerer dekorativ vægudsmykning i form af lyddæmpende billeder, der forener kunst og en af de mest effektive og holdbare former for lyddæmpning på markedet. Den endog meget høje kvalitet opnår vi ved at anvende effektivt støjdæmpende plader, som vi printer direkte på, gerne med jeres egne motiver.

Se eksempler på AKUPRINT billeder i stuer, værelser og køkken. Klik på AKUPRINT casebilleder og vælg et billedgalleri.

 

Lyddæmpende billeder, som byder på optimal effekt samt holdbarhed i printet, der ikke falmer, og som kan tørres over med en fugtig klud.

 

Overfladen på pladerne har en smule struktur, hvilket udover at øge den lyddæmpende effekt, også giver et flot lys- og farvespil til printet.
Alt dette og mere til beretter vi gerne mere om. Kontakt os ved først given lejlighed for yderligere information og vejledning omkring lyddæmpende billeder. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Akustikdæmpende kunst fra AKUFORM. Vælg blandt mere end 500 motiver i flere formater og størrelser.
Vi vil gerne sikre os, at vi til enhver tid leverer en løsning der stemmer overens med kundens lydproblemer. Derfor vil vi gerne have så meget information som overhovedet muligt om det eller de specifikke lokaler, hvor I ønsker at forbedre akustikken.

De vigtigste faktorer for os, når vi skal designe en løsning, er størrelsen på lokalet, materialerne der er anvendt til gulve, lofter og vægge samt mængden af interiør i lokalet.

Kontakt os derfor gerne, og vi kalkulerer, hvor mange eksemplarer og i hvilke størrelser det er nødvendigt at anskaffe af lyddæmpende billeder for at opnå en varig forbedring af støjniveauet og akustikken.

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her