Lyddæmpning

Lyddæmpning fra AKUFORM – nyd kombinationen af flot design og effektiv lydreducering

Kombinationen af effektiv lyddæmpning og enkelt design er kendetegnet for vores lyddæmpnings produkter

Alt lyddæmpning er udviklet efter den nyeste teknologi, og det sikrer den mest effektive lyddæmpning. Danske arkitekter og designere har udformet løsningerne, og det betyder at produkterne ikke blot er effektive, de er også designet elegant, så de passer til nutidens behov.

Vi har fx forskellige skillevægge, der sikrer en god lyddæmpning og et godt arbejdsmiljø. Skillevæggene fås som fritstående, perfekt til de åbne kontorlandskaber, og som små bordmonterede, der sikrer et optimalt miljø, hvor bordene er tæt på hinanden.

Foruden skillevægge har vi også de diskrete akustiklofter samt akuprints til dem, der ønsker at kombinere lyddæmpning med en flot udsmykning af lokalerne. Vores akuprints er billeder, hvor kunden selv vælger hvilket motiv, der skal på. Det kan være et smukt maleri, spændende fotografi eller en indbydende reklame.

Alle vores lyddæmpning produkter er lavet med kvalitet for øje, og de er både brandsikrede og allergivenlige.

Gør lyddæmpning til en del af kontormiljøet

Er du interesseret i at høre mere om lyddæmpning og de forskellige produkter, vi har, er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig, når du er i tvivl om hvilken løsninger, der bedst dækker dit behov. Her på hjemmesiden finder du også en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige muligheder, der er.

Velkommen til AKUFORM!

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her