Lydisolering

Lydisolering – der er effektiv og flot

Lydisolering kan laves, så den både er effektiv og passer flot ind i rammerne

Hos AKUFORM har vi 20 års erfaring med lydisolering, der effektivt reducerer støjproblemer. Vi har mange forskellige løsninger til lydisolering, der både passer i private hjem, på kontorer, offentlige institutioner og i industrielle miljøer.

Alt efter behovet har vi skillevægge, væg absorbenter, akuprints og loftprodukter. Vi vejleder naturligvis altid vores kunder omkring, hvilken lydisolering der er optimal i deres situation. Nogle ønsker en diskret løsning som fx et akustikloft, imens andre ønsker et akuprint, altså et billede, som kan dekorere kontoret eller hjemmet. Som kunde kan man selv bestemme, hvad akuprintet skal være fx et maleri, fotografi eller en reklame.  Alle vores lydisolerings produkter, er produceret efter den nyeste teknologi og er både bandsikret og af allergivenligt materiale.

En dårlig akustik kan føre til et dårligt arbejdsmiljø, hvor koncentrationsbesvær, stress og kommunikationsproblemer opstår. Med professionel lydisolering kan disse problemer let afhjælpes, og vi har en løsning, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Har du behov for lydisolering?

Når du har behov for lydisolering, er du velkommen til at kontakte AKUFORM og høre mere om, hvordan vi kan løse problemet for jer. Her på hjemmesiden finder du en detaljeret beskrivelse af vores forskellige former for lydisolering, og finder du ikke den information, du skal bruge, kan du altid ringe til os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med lydisolering

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her