Støj

Reducer støj med akustikprodukter

Støj kan være et stort problem på kontoret, især hvis der er tale om et stort kontormiljø

Skal mange mennesker arbejde side om side. Så kan støj ikke undgås, og det kan være svært at koncentrere sig og holde fokus på opgaven. En løsning på støj er akustikprodukter, der effektivt kan reducere den.

AKUFORM har med 20 års erfaring en kompetent viden, når du skal have reduceret støj på kontoret, institutionen eller det private hjem. Akustikprodukterne fra AKUFORM er produceret efter den nyeste teknologi, så støj reduceres optimalt. Produkterne er desuden både brandsikre og allergivenlige, så der er gode forudsætninger for et trygt og godt arbejdsmiljø.

Der er forskellige akustikløsninger, alt efter hvilken smag kunden har og i hvilke omgivelser, der er behov for støjdæmpende løsninger. Vi har både akustiklofter, skillevægge, akuprints og vægabsorbenter. Vores produkter er udviklet af danske designere og arkitekter, og det betyder at æstetik og effektivitet går hånd i hånd. Vores forskellige akustiklofter dæmper effektivt støj, i mens de tager sig elegant og enkelt ud. De støjreducerende produkter kan også være skillevægge eller akuprints, der er med til at skabe rammerne i rummet.

Reducer støj – få det gode arbejdsmiljø tilbage

Er du opsat på at skabe et godt arbejdsmiljø, så vælg en af vores støj reducerende løsninger og vink farvel til støj og frustrationer. Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Vi ser frem til at reducere støj der generer dig!  På gensyn hos AKUFORM

Download

vores produktbrochurer og datablade

Download Her